Издателство "Труд" пусна 1000 страници с приключенията на Шерлок Холмс

Книгите на издателство "Труд" може да намерите на щанд 203 в НДК

Търсете на щанда в НДК на Коледния панаир биографичните книги за Румен Радев и Бойко Борисов

Снимка с фигура на любимото зайче Питър и още много изненади Ви очакват на щанд №203 от Книгоиздателска къща „Труд” на започналия Международен панаир на книгата в Националния дворец на културата. Още в първите часове след откриването нетърпеливите читатели са струпаха на щанда, за да купят най-пълното издание на приключенията на Шерлок Холмс. Книгата излезе на книжния пазар преди броени дни, а в рамките на панаира ще се продава на ексклузивна цена. В луксозния том са събрани в над 1000 страници всички разследвания на умния детектив, а някои от тях са с нови преводи. А какъв по-хубав подарък от този!

На щанда има всички актуални издания на книгоиздателската къща – романите на Лусинда Райли от поредица „Седемте сестри”, криминални, любовни и приключенски четива, класическа детска литература в поредицата Златни детски книги, приключенията на Зайчето Питър от Биатрикс Потър и много други. За сериозните читатели е подходяща и поредица „Нобелисти”, в която са актуалните издания на Хенри Кисинджър, мемоарите на Мандела и Михаил Горбачов, истината за Втората световна война на Чърчил и др. За почитателите на българските политици в меки и твърди корици на щанда има книгите за Румен Радев и Бойко Борисов.

Няма да пропуснем и домакините – за тях са леките и удобни кулинарни енциклопедии с рецепти за свинско, пилешко, риба, десерти и др. Специално в рамките на панаира на книгата „Сандвичите на Толик” ще се продават със специално брандирани дървени бъркалки.

Разбира се, на базарът могат да се разгледат и всички издания от колекцията „Златна класика”. Специалната селекция от вечни книги е с гръб от благородна кожа и релефни елементи, сухо преге с термореактивен ефект и златно преге, облекло от специална хартия.

Специално за верните читатели на щанд №203 са подготвили най-интересните четива, подбрани в специални промоционални комплекти, както и най-новите заглавия, които ще се предлагат с 20% отстъпка от коричната цена. Значимият книжен форум, който започна на 5 етажа в НДК, ще продължи до неделя, 17 декември, включително. Входът е свободен, а всички издателства имат отстъпки и провеждат промоции.

Входът за панаира е безплатен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене