Коцето награби Линдарева пред жена си

Коцето прегръщаше и пускаше ръце на Зорница Линдарева във всеки удобен момент. Снимки: PLAZZA

Алкохолна вакханалия след края на „Биг брадър“

Разцелува Сашка Васева, Камелия им пее на уше 

Фолкпевецът Константин награби апетитната брюнетка Зорница Линдарева. И то пред очите на съпругата си Надя.
Поредният флирт между двамата се разигра в дискотеката на певеца в столицата, където беше афтърпартито за края на поредното издание на "Биг брадър".


Коцето, Зорница, Динко, рапърът Дий и бизнесменът Кирил, които делиха една къща няколко седмици, се събраха на пищен алкохолен купон. Маси, отрупани с пиячка, и бясна забава на ретро чалга песни белязаха джамборето. Коцето и Зорница бяха в центъра на купона, като не спираха да флиртуват. Певецът използваше всеки удобен момент да прегърне брюнетката, а тя го предизвикаше с огромно деколте, от което смело изскачаха огромните й силиконови гърди. Ясно си личеше, че под оскъдното сакце, което манекенката е сложила, няма нищо и тя е гола под него, което допълнително подлуди Константин.

Жената на Константин демонстративно го целуваше пред съперницата си
Жената на Константин демонстративно го целуваше пред съперницата си

Любопитно е, че сцените се разиграваха пред очите на съпругата на изпълнителя - Надя, която се беше присъединила към купона и стриктно го наблюдаваше. Още в къщата Коцето и Зорница имаха закачка, но фолкпевецът беше категоричен, че няма как да се случат нещата, тъй като държи на жена си и децата. Той многократно е обяснявал, че обича да се държи фриволно с красивите жени около него, но нищо повече. Въпреки това Надя постоянно хвърляше погледи дали благоверният й мъж не прекрачва границите на морала.

Камелия пя специално за брадърите
Камелия пя специално за брадърите

Най-активен сред купонясващите беше Динко. Той не спря да скача и да обикаля из заведението, като се снимаше с всеки, който поискаше фото за спомен с него. Танцуването му на сцената предизвика фурор, а от уменията му се впечатли дори и Камелия, която същата вечер беше гост-изпълнител в заведението. В един момент тя отиде до сепарето на звездните гости и им попя на уше.

Фолкпевецът награби и Сашка Васева
Фолкпевецът награби и Сашка Васева

Изненадващо към компанията се присъедини и Сашка Васева, която беше в предишното издание на "ВИП брадър". Коцето нямаше спирка и се нахвърли и върху нея, като не спря да я обсипва с целувки.

Динко (вдясно) беше топкупонджията
Динко (вдясно) беше топкупонджията

В празнуващата компания имаше и отсъстващи лица. Големият победител Джино не беше сред празнуващите. Забеляза се и липсата на Светлана Василева, която вероятно е предпочела да се прибере при любимия си Християн Гущеров, вместо да обикаля по дискотеките.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене