Тайните деца на звездите (+галерия)

Всеизвестно е, че Холивуд не е място, където тайните остават за дълго време забулени в мистерия. Особено ако се отнася до интимните дела и техните плодове.

Всички знаем, че Стивън Тайлър - фронтменът на Aerosmith, е истинският баща на актрисата Лив Тайлър, родена от връзката му с модела Бебе Бюел. Години наред обаче той тъне в неведение за това, че има щерка, макар за никого да няма съмнение каква кръв тече във вените й. Стивън и Лив са като две капки баща и дъщеря.

Кои други известни господа са бащи на тайни деца на любовта.

Еди Мърфи

Когато дъщерята на Мел Би от „Спайс гърлс“ се роди през 2007-а, Еди мърфи отрече да има нещо общо с това дете. Тогава актьорът се изцепи пред холандска телевизия, че няма идея на кого е това дете и че непременно ще направи кръвен тест, когато то се появи на белия свят. В крайна сметка се оказа, че неговите гени са се телепортирали върху малката госпожица.

Арнолд Шварценегер

Едно от най-неочакваните деца на любовта е това на холивудския екшън ветеран и на неговата икономка Милдред Баена. Оказа се, че бившият губернатор на Калифорния е минал като терминатор през леглото на домашната помощница във време, в което е бил съпруг на издънката на рода Кенеди – Мария Шрайвър. Разберете повече за този скандал и за останалите бащи под прикритие ТУК

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене