Тони Дачева сама гледа детето си

Нямам мъж до себе си, а и не търся

Виктория СТОЯНОВА

Фолклегендата Тони Дачева сама отглежда осиновената си дъщеря Виктория и не разчита на мъжка помощ. Това разкри самата тя пред "България Днес".

"Не искам още едно дете, вече ми е късно. Радвам се, че Бог ми даде възможността да стана майка и ме дари с такова прекрасно същество", заяви фолкпевицата навръх 51-вия си рожден ден, който посрещна на 6 февруари.

Изпълнителката на хитовата песен "Бедни и богати" посрещна празника в тесен кръг от приятели в заведение в Ямбол. Тя е категорична, че на този етап от живота си е щастлива и има всичко. Най-много щастие й носи 4-годишната й щерка Виктория, която осиновява през 2014 г.

"Вики ходи на детска градина, контактна е и емоционална. Много е любвеобилна и любопитна и не може да се отдели от куклите и анимационните предавания", разказа Дачева.

За ролята си на майка тя е категорична, че е много по-трудна от пеенето. "Голямо предизвикателство е да съм майка! Искам всичко с дъщеря ми да е наред, да е здрава най-вече", добави обичаната от поколения изпълнителка.

Певицата разкрива, че няма мъж до себе си, но въпреки това се чувства щастлива само с дъщеря си. "Карам го соло от известно време, дори не търся мъж. Мисля, че щом не се е появил някой, който да си заслужава, по-добре да съм сама", сподели тя.

Изпълнителката не мисли скоро да слиза от сцената. "В момента подготвям няколко нови проекта и скоро ще ги издам, тъй като не съм радвала почитателите си от дълго време", завърши Дачева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене