Ким и Пауло обикалят света със секс

Двойката припечелва с пътешественически порноклипове

Двойката се запознава по време на тройка

Италианците се замогват с порноклипове по пет долара

Порноманиаци зарязват работа и семейства след секстройка, за да направят еротична обиколка на света и да продават клипове от интимните си преживявания.
Италианците Ким и Пауло се запознават по време на разюздана оргия, където правят тройка с обща приятелка.

Двамата толкова си пасват, че изхвърлят жената, която ги запознава. Оказва се, че са луди по порното, секса на публични места и пътешествията, затова бързо решават да навлязат в дебрите на индустрията за пълнолетни. 23-годишната преводачка и 28-годишният дизайнер зарязват работата си, купуват си добра камера и стягат багажа.

Ким и Пауло се запознават на оргия
Ким и Пауло се запознават на оргия

Двамата се разхвърлят на всевъзможни места и снимат порнографските си подвизи, като вече два пъти са арестувани за непристойно поведение - веднъж в Италия и веднъж във Франция. Ким и Пауло бълват клип след клип и ги продават на цени от 5 до 20 долара в сайта си thesweetapple.com.

Двамата имат собствен сайт за продажба на еротични клипове
Двамата имат собствен сайт за продажба на еротични клипове

Последователите им се множат като зайци и банковите сметки на двамата сексманиаци набъбват за нула време. Замогналите се гаджета си купуват и билети за първия презокеански сексполет и пристигат в Аржентина за нови подвизи. Не пропускат да направят и видео в самолета.

Приключенците се радват на безгрижни дни и много секс
Приключенците се радват на безгрижни дни и много секс

Порнопътешествениците посочват, че са отворени за тройки и оргии с други хора. Разкриват, че отначало крият с какво си изкарват парите за непрестанните си пътешествия, докато техни приятели не попадат на клиповете им. „Ние знаем“ - това съобщение получава една сутрин Ким от най-добрата си приятелка.

23-годишната мацка не се срамува от роднините и приятелите си
23-годишната мацка не се срамува от роднините и приятелите си

Притеснени, двамата прекарват цял ден в пиене и на пияна глава решават да признаят на семействата и приятелите си с какво се занимават.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене