Венелин Кондаков: Николета е абсолютен типаж за подражание сред жените

Абитуриентските балове наближават, а с тях и подготовката за визията на празничната прическа. Според топ коафьорът Венелин Кондаков, който е известен в светските среди като фризьор на звездите, голяма част от младите момичета подражават на тях. Много често абитуриентки дори ходят при него със снимки на известните дами и искат същата фризура за празничния ден. „Идвали са със снимка на Николета Лозанова, сега подозирам, че ще пристигнат с фотосите на Тита. Тя е абсолютен типаж на малките момичетата, които харесват музиката й. Тя има стандартна красота – Тита за тийнейджърките, Николета за големите жени. Колкото и да не искат да си признаят дамите, те подражават на Лозанова“, сподели Кондаков.

Освен за косата на Ни Ло Кондаков се грижи за прическите на Преслава, Тита, Емилия, Джена, Дивна, и много други. По думите му желанията на дамите често са основни в тенденциите, които фризьорите налагат. Той е категоричен, че голяма част от момичетата предпочитат стилни и женствени прически и напоследък почти няма такива, които залагат на екстравагантното. Прическите за баловете са класически – небрежни кокове и леки вълни. “Винаги съм харесвал правата коса, това подчертава чертите на една жена. Чрез тази прическа виждаш дамата по един особено различен начин - определено по-красива“, допълва фризьора.

Кондаков е сред най-добрите в бранша благодарение на дългогодишния си опит и естествените резултати, които постига с косата на своите клиентки . „Експериментирам, като търся начини за запазване здравето на косата, въпреки множеството третирания“, сподели коафьорът. „Николета е красива жена и на нея всичко й отива. Независимо дали е тъмна, кестенява или руса. Затова какъвто й цвят да си направи, винаги ще я приема и аз, и хората, които я обичат”, споделя любимия на родната плеймейтка Ники Михайлов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене