Актрисата Ребъл Уилсън отново в съда заради рекордното си обезщетение за клевета

Ребъл Уилсън СНИМКА: Инстаграм/rebelwilson

Ребъл Уилсън се върна в австралийски съд, за да се бори срещу обжалването на съдебно решение от страна на издателството "Бауър медиа", което бе осъдено да й плати рекордните 4,6 милиона австралийски долара (3,6 милиона щатски долара) обезщетение за клевета заради статии, в които се споменава, че излъгала за възрастта си, произхода на първото си име и детството си в Сидни, предаде Асошиейтед прес.

38-годишната актриса, снимала се във филмите "Перфектният ритъм" и "Шаферки", се яви заедно с майка си Сю Баундс във Върховния апелативен съд на щата Виктория в Мелбърн, но не даде свидетелски показания, предаде БТА.

Според "Бауър медия", въпросното най-голямо обезщетение за клевета в историята на австралийското правосъдие очевидно е прекомерно.

Адвокат на издателството заяви, че то няма да бъде обжалва съдебното решение от юли м.г. да се изплати обезщетение за клевета, а оспорва решението Уилсън да бъде компенсирана за филмови роли, които тя твърди, че загубила вследствие на публикации през 2015 г. Става въпрос за роли в няколко филма, сред които "Тролчета" и "Кунг-фу панда 3".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене