Заради Световното по футбол спират “Стани богат” от 13 юни

Михаил Билалов ще води изданието за 24 май, в което ще играят най-възрастният и най-младият участник. СНИМКИ: БНТ

Последното издание на “Стани богат” за сезона е на 13 юни, съобщиха от екипа на предаването по БНТ. Причината за спирането на тв шоуто едва 2 месеца след началото му е световното първенство по футбол. Официалното откриване на 21-ото издание на световната купа в Русия е на 14 юни, а финалът е на 15 юли.

Преди последното издание на “Стани богат” за сезона БНТ подготвя специално предаване за Деня на българската просвета и култура. На 24 май на стола срещу Михаил Билалов ще седнат най-старият и най-младият участник, съобщават от БНТ. Единият е на 86 години, бивш икономист, и се казва Лукан Дилов, а другият е едва на 8 години. Второкласникът Сава Попов е от Варна, учи в музикалното училище “Добри Христов” и свири на виола. До малкия Сава, без право да подсказва, ще седне неговият баща.

Освен като участници има много голям интерес от хора, които искат да бъдат част от публиката, казват още от екипа на “Стани богат”. От своето начало предаването отчита постоянен ръст на гледаемостта, като по последни данни шоуто надмина по рейтинг новините на Нова тв.

От 4 юни поетапно започва лятната програмна схема на БНТ, в която ще се излъчват предимно повторения, а от 10 септември стартира есенната програма на телевизията, за която до скоро течеше конкурс за нови предавания.

След ваканцията на екрана ще се върне и “Стани богат”.

Най-възрастният участник Лукан Дилов е на 86 години.
Най-възрастният участник Лукан Дилов е на 86 години.
Най-младият участник е на 8 години и се казва Сава Попов.
Най-младият участник е на 8 години и се казва Сава Попов.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене