Двете сестри на "делфина" Антъни Иванов водеха батко си по червения килим на бала

Антъни Иванов бе доведен на бала от сестрите си Ерика и Марая.

Двете сестри на явлението в българското плуване Антъни Иванов - Ерика и Марая поведоха дефилето на абитуриентите от Американски колеж "Аркус" във Велико Търново. В еднакви рокли в цвят пудра и с малки букетчета момичетата самоуверено стъпиха на червения килим пред театъра, следвани от Антъни и неговата дама за бала, и от двойките на останалите випускници.

Антъни бе в костюм в синьо и бяло с утвърдената българска марка "Аполон", гарниран със синя папийонка.

"Родителите ми го избраха, аз само го одобрих. Бях на лагер и не съм бил, докато костюмът беше приготвен, но съм доволен от избора", каза плувецът. След завършването бронзовият медалист от световното за младежи и осми при мъжете на 200 м бътерфлай ще продължи обячението и тренировките в САЩ. В края на август той заминава за университета "Оубърн" в Алабама. Преди това обаче му предстои европейско първенство по плуване.

812 зрелостници изпрати тържествено като холивудски звезди Велико Търново на 24 и 25 май. Излелият се дъжд в петъчната вечер и калните шлейфове на вечерните рокли не помрачи настроението на абитуриентите. "Доста трудно се ходи, шлейфът натежава от водата, но се справям", каза Мария Велчева от спортното училище във Велико Търново. Елегантната й вечерна рокля, обсипана с перли, привличаше погледите на любопитните. Тоалетът е на дизайнера Христо Чучев, който наскоро получи престижната награда "Златна игла 2018".

"Избрах я за един ден - облякох я и разбрах, че това е моята рокля", казва Мария. Тя е състезателка по конен спорт и има много призови места от квалификации и турнири, сред които трето място от Държавното първенство по всестранна езда и първо място в състезание по надскачане на 160 см.Красавицата обаче заминава да учи психология в Лестър, Англия, където се надява да продължи с конния спорт.

Дефилетата на търновските абитуриенти по червения килим се провеждат за осма поредна година и бяха инициирани от кмета Даниел Панов. Градоначалникът лично поздрави младите хора, пожела им много бъдещи успехи и ги призова винаги да носят Велико Търново в сърцата си.

Антъни сред завършващите Американски колеж "Аркус". Пред него е и синът на кмета Димитър Панов
Антъни сред завършващите Американски колеж "Аркус". Пред него е и синът на кмета Димитър Панов
Мария Велчева /в средата/ със зрелостниците на Спортно училище - Велико Търново
Мария Велчева /в средата/ със зрелостниците на Спортно училище - Велико Търново
Даниел Панов поздрави лично всеки един от абитуриентите
Даниел Панов поздрави лично всеки един от абитуриентите
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене