Обраха кечиста Русев в хотел

Русев се би на турнира Договора в куфарчето

Българският кечист Александър Русев беше обран посред бял ден. Апашът не се стреснал от здравеняка, а директно влязъл в неговата хотелска стая по обед. През това време Мирослав Барняшев, както е истинското име на звездата, излязъл на разходка със съпругата си Лана.

Крадецът задигнал $500 от портфейла на Русев. Освен това свил и камерата на неговата половинка. Българинът веднага съобщил за наглия обир на мениджърския екип на хотел "Шератон" в Мемфис.
"Ще ги съдя - закани се Русев в социалните мрежи. - Особено след като директорът по сигурността каза, че било моя грешка да си оставям вещите в стаята."
Кечистът изрично поставил знак "Не ни притеснявай" на дръжката на вратата, но това не спряло крадеца.

Красавицата Лана сгъна звездата Алекса Блис на ринга
Красавицата Лана сгъна звездата Алекса Блис на ринга

Още една звезда от световната федерация се оплака от обир в същия хотел. Сексапилната Пейдж, която се прочу със своите порноклипове, направи черна реклама на прочутата верига хотели.
"Ако сте в Мемфис, никога не отсядайте тук. Няма по-лошо място. Крадат най-различни неща. Рум сървисът идва след два часа. Отношението към клиентите е зле", написа скандалджийката.
Полицията вече има заподозрян за кражбата. Камериерката Порша Уилямс е най-вероятният извършител на престъплението. Тя не се съобразила с поставения на вратата знак.
В неделя Русев участва в епична битка със стълби срещу други седем топкечисти, но не успя да спечели традиционния мач „Договорът в куфарчето“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене