Азис се ГУШКА с МАЧОВЦИ

Азис твърди, че е русалка

Точно година след "Мотел" 

Приятели не му дават да спи в легло заради цвят на кожата 

Ако и вас ви мъчи въпросът "Какво прави Азис това лято?", не страдайте повече! Ето какво прави - гушка мъже...

Кралят на попфолка се е отдал на безмерно дълга отпуска. Вярно, че пее по заведения и скоро в Бургас ще вдига мегаконцерт в Летния театър, но основно релаксира, топи се в басейни, обикаля хотели и... гушка мъже.

Спасител в басейна пипа здраво
Спасител в басейна пипа здраво

Азис не налита на "чуждо" и не търси сред непознати силните усещания, а еротично обсебва свои колеги от бенда и приятели. А те, милите, нямат нищо против! Това е истинското приятелство, скрепва се с голо гушкане!

Обаче има и обратна страна този медал. Не пускат Азис в леглото, карат го да спи на земята! Сам ромският славей се оплака и пусна снимка за доказателство. На кадъра той лежи на земята и се е завил с бял чаршаф, но изобщо не изглежда доволен.

"Изхвърлен на земята да спи! Когато най-добрите ти приятели не желаят да делят легло с теб заради цвета на кожата ти", споделя натъжен Азис и добавя, че цяла нощ не могъл да диша добре, защото се търкалял под леглото.

Изритан да спи на земята
Изритан да спи на земята

Междувременно се отбелязва точно една година от пускането на неговия мегахит "Мотел", най-слушаната БГ песен в интернет: "56 милиона гледания! Само за година! Благодаря ти, Господи, за дарбата да пея така и че хората харесват музиката ми!"

Феновете чакат със затаен дъх следващото парче, което засега се държи в тайна и което трябва да отвее дори "Мотел".

"С моите кучки", хвали се Азис
"С моите кучки", хвали се Азис

Всички тези успехи носят не само задоволство у Азис, ами и пачки. Неотдавна топпапараците на "България Днес" го изловиха да се вози в нов звяр за 200 бона от марката "Мерцедес".

Като истински гъзар Азис не кара сам мерцедеса.

Певецът си е наел шофьор, който да управлява мощното возило. Мъжът, който кара колата на Азис, чинно изчака своя шеф, докато той бе на процедури в един от най-елитните салони за красота в София - Азис често се разкрасява. Така де, трябва да е готов за гушкане с мачовци!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене