Яна на Петко гушка чуждо

Яна с непознатия мъж

Докато мъжът й се поти в къщатат

Съпругата на бизнесмена налита на целувки по сепаретата 

Съпругата на бизнесмена Петко Димитров - Яна, се гушка с чужд мъж, видя "България Днес".

Танцьорката и майка на две деца беше забелязана с непознат мачо в столична чалготека, докато мъжът й се поти за хонорарите си в къщата на "ВИП брадър". Яна се беше разположила удобно в едно от тузарските сепарета, където компания й правеше мъж, пушещ наргиле.

"Кой е този?", "Петко знае ли?" и "Вероятно са само приятели" бяха само част от коментарите на присъстващите в нощното заведение. Яна не си позволи волности и кротко се гушкаше в мъжа, а на моменти се преструваше, че го целува, което още повече задълбочи мистерията около поведението й.

Танцьорката се закача с целувки
Танцьорката се закача с целувки

Яна и Петко прекрачиха заедно къщата на "ВИП Брадър", но няколко дни по-късно танцьорката напусна риалити шоуто с обяснението, че едно от децата им има здравословен проблем и тя трябва да е до него. Димитров остана в шоуто да брани семейната чест и се превърна в един от лидерите на родните випове. Той беше един от най-яростните критици на Валентин Кулагин, преди гримьорът да бъде изгонен от шоуто. В края на брадъра Петко вече получава номинации, въпреки е харесван от съквартирантите си. Но продължава да оцелява и има голям шанс да излезе последен и да стане големият победител.

Петко Димитров
Петко Димитров

Докато той е под 24-часово видеонаблюдение, Яна е далеч по-свободна навън и използва времето си, за да се забавлява. Тя не се притеснява сама и да разпуска покрай майчинските грижи.

Емилия е провокативна
Емилия е провокативна

В дискотеката тя се забавляваше на участие на Емилия, която, след като сложи край на траура си, става все по-дръзка. Тя се появи на сцената в къса рокля, която едва прикриваше слабините й. С безкраен бедър и широка усмивка фолкаджийката се забавляваше, докато две полуголи танцьорки кършеха изкусителни телеса около нея. Емилия не пропусна да се заиграе с тях, което предизвика еуфория след почерпените гости на клуба. През последните месеци чалгарката е затрупана с предложения за участия и й се налага да работи повече отпреди година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене