Гущерова в болница

Светлана най-накрая си показа коремчето

Бременната Светлана Гущерова е била приета в болница заради високо кръвно налягане, научи "България Днес".

Бившата плеймейтка постъпва в лечебно заведение в столицата, след като се почувствала зле. При прегледа се установява, че показателите й са твърде завишени, което не е добре за бременна жена. Съпругата на милионерския син Християн Гущеров много се притеснява от ситуацията и се налага лекарите да я успокояват, че нищо страшно не се е случило.

Гущерова има много тежка бременност и се налага често да ходи на прегледи, разказаха пред вестника хора от нейното обкръжение. Плеймейтката постоянно е разтревожена, че може да има някакви проблеми с бебето, и не пропуска възможност да се консултира с медицинско лице. А и ходенето до болниците използва като разнообразие, защото по цял ден стои в имението в столичния квартал Бояна и на моменти сериозно й доскучава.

Първородният син на бизнесмена и бившата плеймейтка ще се роди през март догодина. Светлана и Християн дълго време криха бременността на блондинката. И макар още да няма официално потвърждение от тях двамата, вече е публична тайна, че ще си имат наследник. Двамата са решили да крият щастливата новина от чисто суеверие, че някой злобен човек може да им завиди и да ги урочаса.

Гущерови искат да са много години заедно
Гущерови искат да са много години заедно

Преди няколко дни Светлана все пак се престраши и публикува снимка, на която се вижда наедрялото й коремче. И честитките заваляха на момента. На фотоса тя позира заедно с фризьора си Ивайло Колев, който я е прегърнал, а тя нежно се докосва.

Да бъде с настоящия си мъж още 50 години мечтае Светлана, макар че с мъжа си се "взеха" преди няколко месеца.

"Издигнала съм на пиедестал семейството. Предпочитам да прекарвам времето си с Християн, а не да го пилея из софийските барове. Сега ми е по-приятен семейният уют - топлината на дома, прегръдката на моя съпруг. Пожелавам си след 50 години с него да празнуваме и златна сватба", заяви Светлана.

Тя признава, че сбъдва мечтата си, като идва в София, след като завършва училище. "С много неща не се гордея, но така е трябвало да се развие животът ми", философски заключва силиконовата блондинка.

Да има дете е една от най-големите мечти на Християн Гущеров. Нещо, което не можа да му се случи по време на първия му брак с фолкпевицата Мария.

Изпълнителката опитвала да зачене от Християн, но всичките опити са неуспешни, което видимо разочарова младия бизнесмен. Това е и една от косвените причини за раздялата им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене