Меган Маркъл запретна ръкави и готви благотворително (Снимки)

Меган Маркъл Снимки: Ройтерс

От годежа й с принц Хари, за Меган Маркъл се знае, че е ненадмината в кухнята. Херцогинята на Съсекс притежава невероятни кулинарни умения, а в интервю след годежа тя сподели, че е получила предложението за женитба докато заедно с Хари правели печено пиле, пише "Дейли мейл".

Днес Меган Маркъл доказа, че задълженията в кухнята й доставят удоволствие. Тя посети обществената кухня, която я вдъхнови да подкрепи издаването на готварска книга, с която да се съберат средства за проект, лансиран след пожара в "Гренфел тауър" в Лондон, при който загинаха 71 души.

Проектът бе създаден през лятото от жени, които търсеха място да сготвят топла и прясна храна за пострадалите при пожара, опустошил 24-етажния жилищен блок в западен Лондон.

Маркъл бе посрещната топло от координаторката на проекта, с която се прегърнаха топло на входа на сградата. Меган загърби формалностите веднага щом влезе в кухнята. Херцогинята запретна ръкави и се включи в приготвянето на няколко ястия.

"Всичко започна с една идея и се получи нещо голямо. Гордея се с вас", обърна се тя към присъстващите.

Новата книга, озаглавена "Заедно: Готварска книга на общността ни", включва 30 рецепти от ползватели на обществена кухня в центъра на мюсюлманското културно наследство "Ал Манаар". За два месеца, откакто е пусната в продажба, са продадени 40 хиляди копия във Великобритания, като по този начин са спечелени 210,000 паунда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене