Сърби взеха хит на Камелия 20 години по-късно

Сърби взеха един от най-големите хитове на Камелия почти 20 години след създаването му. В новия си филм „Южен вятър” режисьорът Милош Абрамович решава да вкара и един от най-големите хитове на 90-те в проекта си–"Луда по тебе".

Идеята на филма е да разкрие жестоката действителност в един трилър. А в лентата включва и един от големите хитове на Камелия.

Песента се изпълнява от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, защото ѝ напомня за приятни моменти от детството, пише „Телеграф”.

Камелия от своя страна е силно изненадана от интереса към нейния ретро хит. „Това си е прецедент. Разбрах, че в момента пускат и в големите белградски дискотеки „Луда по тебе”. 20 години след като съм я записала тя звучи на български в техния ефир. Изненадана съм как в Сърбия, Хърватия, Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина влиза в техните най-популярни клипове в ЮТУБ ”, коментира Камелия.

Въпреки това певицата не планира да обновява култовото парче, защото според нея то звучи добре в този си вариант. „Каквото и да направя като нова версия, ще бъде далеч от това, което се е харесало. Не съм мислила в такава посока, защото и за мен бе изненадващо всичко това”, споделя Камелия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене