Георги Чапкънов подари статуетка на Лили Иванова - фина и красива, досущ като нея

Проф. Чапкънов подарява скулптурата на Лили Иванова.    СНИМКА: ФЕЙСБУК  ПРОФИЛ НА ИВАНОВА

Лили Иванова с вдигнати ръце миг преди да се поклони, за да приеме овациите на публиката - ето такава скулптура на най-голямата ни прима извая майсторът Георги Чапкънов и лично я подари преди два дни.

“Един изключителен подарък шедьовър от моя приятел проф. Георги Чапкънов. Статуетката е израз на неговото знаменито майсторство! Благодаря, че е посветил част от своя огромен талант на моята скромна персона!”, написа Лили Иванова във фейсбук към снимките, които показват срещата ѝ със скулптора в момента, в който той ѝ дава подаръка.

Чапкънов започна работата по 30-сантиметровата статуетка на Лили Иванова още миналия месец. Идеята за нея хрумва на самата прима. “Тя поиска тази статуетка и аз я направих. Сега чакаме да се отлее и да я видим в готов вид”, каза тогава Чапкънов пред “24 часа”. Той прави статуетката първо от восък, а след това от бронз.

Певицата специално му изпраща снимка, по която да я пресъздаде. На нея тя е уловена в края на свой концерт да приема овации. Статуетката прилича досущ на Лили Иванова - крехка и фина, но изключително въздействаща.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене