Парис Джексън: Взех си почивка от социалните мрежи, защото ми идват в повече

Парис Джексън  СНИМКА: инстаграм/parisjackson

Парис Джексън, дъщерята на покойния Крал на попа Майкъл Джексън, е опровергала съобщенията, че се лекува в клиника, съобщават Ройтерс и Контактмюзик.

В публикация в Инстаграм 20-годишната Парис споделя, че си е взела почивка от работа и от социалните мрежи. Относно появилите се по-рано през седмицата съобщения, че е постъпила в клиника, за да се погрижи за емоционалното и физическото си здраве, щерката на Джако казва: "Медиите преувеличават", предава БТА.

"Да, взех си почивка от работа, от социалните мрежи и телефона ми, защото понякога ми идват в повече. Всеки заслужава да си почине. Като се изключи това, съм щастлива и здрава и се чувствам по-добре от всякога", пише Парис Джексън.

Парис - дъщерята на Майкъл Джексън от брака му с Деби Роу и най-голямата от трите му деца, е едва 11-годишна, когато Кралят на попа умира през 2009 г. През годините тя неведнъж е говорила за битките си с депресията. В интервю през 2017 г. Парис Джексън разкри, че четири години по-рано е направила опит за самоубийство, припомня Ройтерс.

През последните две години дъщерята на Майкъл Джексън изгради кариера като модел и дебютира като киноактриса с филма "Гринго". Миналата година Парис Джексън сформира група, наречена "Саундфлауърс".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене