Официално! Тупалката със секси гадже

Тупалката и приятелката му в интимна близост

Чалгаджията най-накрая си призна, че има жена до себе си 

Илиян Тупалката има гадже!

След дълги месеци на криене чалгарят официално си призна, че има жена до себе си.

"Имам муза, която ме кара да се чувствам страхотно", заяви изпълнителят, който намекна, че именно тя е причината през изминалата година да залага на песни на любовна тематика. Той си пожелава с нея да изживеят много хубави моменти.

"Благодаря ти, че се появи в такъв важен момент от живота ми, за да ми дадеш сили и смисъл. Обичам те!", изповяда се в любов Илиян на блондинката, чието име продължава да е мистерия. Двамата са заедно от няколко месеца, но предпочитат да избягват публичните изяви. Девойката изглежда симпатяга и вечно е усмихната, коментират хора от най-близкото обкръжение на чалга изпълнителя. И двамата обичали нощните купони, затова може да бъдат засечени в дискотеки в страната.

"Усещах, че 2018 ще е най-успешната ми година. Споделих го и на майка ми и й казах: "Ще видиш, че годината ще е моята година и ще имам много големи успехи като цяло във всичко, не само в кариерата". Майка ми веднага провери в разни хороскопи и се оказа, че наистина това го пише. Има хора, които вярват, има и такива, които не вярват в хороскопи, но аз вътрешно го усещам", обясни подробно Тупалката, намеквайки, че звездите са били на негова страна и за любовните трепети.

Преди новото си гадже Илиян имаше две връзки, които приключиха с крах. Преди години певецът беше с брюнетката Бела, която не издържа на постоянните му нощни участия и пътувания и връзката им приключи. Тогава Тупалката се закани, че няма да допусне това да се случи отново и се заби с бившата гимнастичка Камелия. Двамата се ожениха на морския плаж и им се роди момченцето Ицко. Но и там любовта приключи и двамата се разделиха. Илиян остана ерген, а Камелия се метна в обятията на футболист от българското първенство. Няколко месеца по-късно фолкаджията се залюбва със сегашната си приятелка и пред приятели се изповядва, че се надява доживот да са заедно.

Да им е честито!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене