Защо Бионсе и Джей Зи приеха своята награда БРИТ пред портрет на Меган Маркъл (Снимка)

Бионсе и Джей зи позираха пред портрет на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, носеща корона, при приемането на британската награда за най-добра международна група.

Фотосите са препратка към техния хит "Ape****", в чийто клип звездната двойка стоят пред "Мона Лиза" в Лувъра в Париж. За отдаването на почит към британските награди Бионсе и Джей зи презаписват това видео до портрет на Меган Маркъл. 

"Благодарим на БРИТ за наградата за най-добра интернационална група. Аз спечелих тази награда през 2002 г. с най-добрите ми приятелки Кели и Мишел. Колко съм щастлива да спечеля тази награда с другия ми най-добър приятел - най-великия на всички времена, Господ на рапа Джей Зи. В чест на месеца на афроамериканците в САЩ, ние се покланяме пред една от нашите "Melanated Monas", пише Бионсе в инстаграм. Последното име е препратка към британското наследство на херцогинята и една от най-известните картини в света - Мона Лиза.

 "Поздравления за бременността! Желаем ви много радост", написа още Бионсе. 

Един от музикалните редактори на вестник "Гардиън" Лаура Снейпс заяви, че решението им да приемат наградата пред портрет на Меган е "уау" момент. "Много елегантна, подчертана подкрепа на чернокожа жена, която бива отблъсквана от британските таблоиди", пише редакторката в туитър. 

Други също така предположиха, че видеото на Бейонс и Джей-Зи е съобщение към медиите, че подкрепят Меган. Херцогинята, която се ожени за принц Хари през май, 2018-та, присъства в много челни страници на таблоидите през изминалата година. 

Тя е бременна в седмия месец. Някои британци обвиниха част от медиите, че са негативни към Маркъл. 

Приемайки наградата, Бионсе освен, че подкрепи херцогинята, тя също така и благодари на британците, кои са били винаги "много подкрепящи". "Всичко е любов. Благодаря ви", написа още легендарната певица. Джей Зи се пошегува в отговор "Моля", преди да се обърнат, за да се изправят пред картината на Меган. 

Портретът на херцогинята, включен във видеоклипа, е всъщност корицата на списанието на американския женски клуб "Капа Капа Гама". Тя е била член в клуба между 2001 и 2003 г., когато е учила в Северозападния университет. Артистът и илюстратор Тим О'Брайън, който е създал портрета на Меган, преди това е нарисувал картина на Бионсе в стила на кралица Елизабет I.  

Той пише, че му е интересно да види портрета на Меган между семейство Картърс за тяхната награда БРИТ. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене