Владо Карамазов: Беше кошмарно, когато влязох в истинска морга за “Дяволското гърло”

ВЛАДО КАРАМАЗОВ

"Беше кошмарно, когато влязох в истинска морга за снимките на “Дяволското гърло”, разказва Владо Карамазов в интервю за "24 часа". На актьора, който изпитва истински ужас от кръв, му се налага цял ден да снима в морга за кадри от премиерния сериал на Нова тв.

"Доста се подготвях - за атмосферата вътре, за миризмата. Е, колкото и да се подготвях, беше кошмарно. Цял ден прекарах там, изнервих се много, седях, не смеех да мръдна, не беше приятно. Имам голяма фобия от кръв, трупове, не мога да я преодолея", разказва Карамазов.

В "Дяволското гърло" той е следовател от смолянската полиция, който разследва убийства. Партнира си с Теодора Духовникова. "Всъщност сюжетната линия на сериала е криминална, но по-генералната е житейската драма на моя персонаж. Тя излиза през тези 12 серии, стига се до наистина крайни разкрития и големи емоционални преживявания", казва той.

За интересите му отвъд актьорството, желанието му да пее и защо иска да се развива в социалните медии, четете в съботния брой на в. "24 часа"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене