Отборът на България спечели първо място в категорията за десерти на международното състезание за приготвяне на здравословна храна, което се проведе в град Казарго, Италия. Това съобщиха от пресцентъра на МОН.
В отличното представяне на България с професионални и езикови умения участваха дванадесетокласниците Богдан Петров, Кристиян Тодоров, Мартин Йорданов и Мартин Чистовски. Техен ръководител бе инж. Юлия Панджерова, преподавател в Софийска професионална гимназия по туризъм.
В състезанието участваха 32 отбора от 17 страни, сред които бяха Италия, Русия, Полша, Унгария, Естония, Португалия, Германия, Чехия, Словакия, Словения, Франция, Украйна, Литва, Латвия, Румъния, Молдова, България и др.
Коментари (0)
Вашият коментар