Джъстин Бийбър към феновете си: Ще се завърне към музиката с нов албум

Джъстин Бийбър СНИМКА: Ройтерс

Канадският поп певец Джъстин Бийбър потвърди, че за известно време ще загърби музиката, за да разреши "дълбоко вкоренените" проблеми с психичното си здраве, съобщиха ДПА и Контактмюзик, цитирани от БТА.

Двадесет и пет годишният изпълнител обеща на феновете си, че ще се завърне на музикалната сцена с дългоочакван нов албум. Това обаче няма да се случи твърде скоро, защото по думите му Бийбър не иска да поднася на публиката си "половинчато шоу", защото тя заслужава повече.

"Прочетох доста съобщения, в които се казва, че искате албум. Ходих на турнета през целия си тийнейджърски живот, както и след като прехвърлих 20-те. Осъзнах, а и вие вероятно сте забелязали, че бях нещастен по време на последното турне, а вие не заслужавате това. Вие давате парите си, за да се забавлявате, а в края на концертната ми обиколка аз бях емоционално неспособен да ви дам това, което очаквате. Сега търся, оглеждам се, изпробвам, греша, както се случва с всички нас. На този етап съм фокусиран върху разрешаването на дълбоко вкоренени проблеми. Не искам да се сривам. Желая да запазя брака си и да бъда бащата, който искам да стана. Музиката е важна, но за мен на първо място са семейството и здравето ми", пише в Инстаграм Джъстин Бийбър, който наскоро се ожени за манекенката Хейли Болдуин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене