Изключителният Владо Пенев: Разделям се с брадата, лепят ми изкуствена

Владо е любимец на публиката

Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева! И в "Откраднат живот" се обичаме

"Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева като бивши гаджета. Аз бях Ейлерт Льовборг, появявах се от нищото - романтичен и буен с едни дълги коси. А Янина и Чочо Попйорданов, светла му памет, играеха съпрузи. Докато снимам сега с нея в "Откраднат живот", често си спомняме и се смеем." Това сподели големият ни актьор Владо Пенев, който серия след серия държи в напрежение зрителя дали в лицето на д-р Кръстева отново ще срещне любовта, или отново ще се размине с нея.

"Не мога да кажа повече, защото неустойките са по-големи от хонорарите", смее се Пенев, който обожава да се снима в докторския сериал. "Всички работят супер професионално - Евтим Милошев вдигна много високо нивото на телевизионното кино. Машината се върти нонстоп - два екипа, мащабна организация. Не е форматче за рейтингче, с което да си вържеш гащите", сподели още Пенев.

Янина Кашева е впечатляващата д-р Кръстева
Янина Кашева е впечатляващата д-р Кръстева

Освен сериала актьорът влиза и в новият хит в афиша на Народния театър. Той е Фьодор в "Братя Карамазови". Негов режисьор е Деян Пройковски от Скопие. "Много силни актьори сме се събрали. На голямата сцена излизат още момчета и момичета от класа на Стефан Данаилов в академията - те оставаха да ни гледат и след своето участие в репетициите. В подобни моменти отговорността е двойно по-голяма, защото трябва да показваме на студентите как се прави, да им представяме професията в най-добрия й вид", коментира Пенев, който съвсем скоро отново ще промени външния си вид. "Скоро сигурно ще се разделя с брадата. Пуснах я заради постановката "Бащата". В "Откраднат живот" трябва да я държа поне до края на този сезон - снимаме до средата на май. Но сега чакам да ми направят изкуствена брада, която ще е едно към едно с моята. В последната картина на "Братя Карамазови" тя става червена - когато вече съм самият Сатана", смее се Владо Пенев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене