Анализатори в Англия Юрген Клоп е легенда с 88 точки

Мениджърът Юрген Клоп се превърна в легенда на "Ливърпул", след като отборът спечели вече 88 точки в един сезон. Мнението на феновете на тима обобщава анализаторът на "Дейли Мейл" Доминик Кинг.

"Ливърпул" победи с 2:0 "Кардиф Сити" в Уелс, благодарение на което отново излезе на върха във временното класира на Премиър лийг с две точки аванс пред "Манчестър Сити". Шампионите "Сити" в момента са с мач по-малко, а в сряда гостуват на "Олд Трафорд" в дербито на Манчестър. Мърсисайдци ще се надяват най-големият им съперник в исторически план да измъкне нещо от "гражданите" и така "Ливърпул" да остане на върха при изравнен брой мачове със "Сити".

Статистиката показва, че тимът на "Ливърпул" през настоящия сезон вече е спечелил 88 точки, докато през 2008-2009 г. под ръководството на Рафаел Бенитес рекордът е 86 г., когато тимът остава втори след "Манчестър Юнайтед".

Самият Клоп направи изявление, с което изрази мнение, че феновете не бива да се съсредоточават върху титлата, а да се радват мач за мач. "Ако цялата ти енергия отива в това да преследваш Светия Граал, значи нещо не е наред с теб. Ние искаме да печелим всеки мач, защото се наслаждаваме на прекрасната серия и на подкрепата от страна на феновете. Ще видим в крайна сметка с колко точки ще завършим и дали ще спечелим нещо повече от другите", заяви Клоп след победата над "Кардиф".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене