Живко събира баджанаците

Живко и Бисера са женени от 9 години

Капитанът на "Левски" ще чества 9 години брак с щерката на Боби Михайлов

Трима от "Левски" освен съотборници са и роднини, но преди всичко близки приятели. Става въпрос за капитана на "сините" Живко Миланов, вратаря Николай Михайлов и нападателя Валери Божинов.

Тримата ще имат прекрасен повод да се съберат на една маса извън терена в близките дни. 34-годишният Миланов и съпругата му Бисера ще празнуват 9 години от сватбата си на 30 май. Щерката на Борислав Михайлов и защитникът на "сините" са щастливо семейни с двама синове.

Ники М. и Валери са приятели
Ники М. и Валери са приятели

Хубавото е, че тогава сезонът на отбора ще е приключил. На 28 май е последната среща, когато "Левски" по всяка вероятност ще трябва да играе бараж за Европа срещу "Етър" или "Славия". Живко Миланов бе избран за играч на мача в дербито с "Лудогорец", завършило 1:1 в Разград. Той отбеляза чудесен гол от пряк свободен удар.

Миланов е зет на Ники М. и двамата са в отлични отношения. В същото време синът на Боби Михайлов е втори баща на щерката на Валери Божинов от брака му с Николета Лозанова. Тя от своя страна е първа приятелка с любимата на Божигол - Биляна Дол. Трите близки семейства често се събират за вечеря и не пропускат да отбележат заедно рождени дни на децата. Единствено Николай Михайлов все още не е ставал татко.

Щерката на Боби има двама синове
Щерката на Боби има двама синове

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене