Определят какви да са афишите за филма за Наим Сюлейманоглу с онлайн анкета

Снимка: Инстаграм/ hayatmvaneck

Филмовата компания, която ще заснеме филма за родения в България щангист Наим Сюлейманоглу, предложи на потребителите на социалните мрежи да одобрят дизайна на афиша за филма. Гласуване в Интернет трябва да избере един от общо четири проекта, предложени от

Студията за дигитални изкуства. Дизайнът, който получи най-много гласове сред проектите, ще бъде използван във всички рекламни дейности на филма.

Гласуването ще продължи до 1 юли. Петима от потребителите, гласували за дизайна, получил най-голямо одобрение, ще могат да участват в премиерата на филма, планирана за 25 октомври т.г.

Филмът, озаглавен "Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоглу", ще бъде създаден по сборник със спомени и разкази на брата на легендарния щангист - Мухаррем Сюлейманоглу, състезател по щанги и треньор приживе на покойния си брат.

Главната роля е поверена на Хаят Ван Ек, 20-годишен от турско-холандски произход. Той е роден в Амстердам в семейството на баща холандец и майка туркиня, но от 6-годишна възраст живее в Турция.

Младежът се подготвя за ролята на Наим като тренира щанги под ръководството на брата на Наим - Мухаррем Сюлейманоглу. Във филма Хаят Ван Ек ще носи синьото трико на Наим, какъвто го помнят милиони почитатели и зрители по света. Твърди се, че младежът поразително прилича на щангиста.

В продукцията са ангажирани известни турски актьори. Ролята на бащата на Наим е поверена на актьора Йеткин Дикинджилер,

известен изпълнител и в турските сериали. А в ролята на майката на Наим ще се превъплъти Селен Йозтюрк.

Ролята на първия треньор на Наим - роденият в България щангист Енвер Тюркилери, който се изселва в Турция през 1989 г., ще бъде поверена на Гюркан Уйгун. Исмаил Хаджъоглу, Угур Гюнеш, Ренан Билек и други известни турски актьори са включени в продукцията.

Снимките на филма ще бъдат в България, Турция и Азербайджан. Продуцент на лентата е Мустафа Услу, чийто последен филм за една от звездите на турската музика - Мюслюм Гюрсес, бе гледан от рекорден брой зрители, а режисьор е Йозер Фейзиоглу.

Спортните успехи на легендарния щангист, носител на три олимпийски титли и успял да вдигне тежести, три пъти над собственото му тегло, бягството от България, постиженията и животът му в Турция, личности и събития, белязали живота на Наим Сюлейманоглу ще бъдат пресъздадени на екрана, съобщиха от филмовата компания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене