Близки до Ирина Шейк и Брадли Купър: Само бебето ги свързваше, затова се разделиха

Актьорът и Моделката имаха 4-годишна връзка. СНИМКИ: РОЙТЕРС

Двамата сега се борят за попечителството над дъщеря им

Брадли Купър - най-популярният напоследък актьор, и годеницата му Ирина Шейк - най-красивата жена на планетата, изненадващо и наистина се разделиха, след като месеци наред обясняваха, че помежду им няма проблеми и още се обичат.

“Тя не чувстваше, че получава необходимата ангажираност, която иска, и постоянната борба направи живота им непоносим. Те са много различни хора и когато разбраха, че единствено бебето ги държи заедно, решиха, че е време да сложат край на това”, твърди източник на изданието Entertaiment Tonight по повод раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. 44-годишният актьор и 33-годишната моделка са решили да прекратят връзката си, но и двамата все още мълчат по темата. Според близки до двойката в момента те се опитват да се разберат за попечителството над дъщеря им Леа де Сен. А причината за краха във връзката им все по-често се търси у певицата Лейди Гага, която си партнираше с Брадли Купър в лентата “Роди се звезда”. Според в. “Мирър” актьорът и режисьор

Брадли Купър станал

“емоционално

отдалечен” от

годеницата си

Ирина Шейк,

докато снимал филма с певицата. Още след излизането на филма фенове заподозряха, че химията между певицата и актьора не е само на екрана. Особено след изпълнението им на наградите “Оскар”. Ето защо само дни след излизането на новината, че Ирина Шейк е напуснала дома на Брадли Купър, Лейди Гага бе атакувана по време на свой концерт в Лас Вегас. Тя бе попитана от свои фенове къде е Брадли Купър и дали тя е виновна за разбиването на семейството му. Видимо раздразнена от подвикванията, Гага се обърнала към публиката: “Знаете ли какво - бъдете достойни или ще загубите себе си”. 

След тази изява на Брадли Купър и Лейди Гага се зашушука за крах във връзката на актьора с Ирина Шейк.
След тази изява на Брадли Купър и Лейди Гага се зашушука за крах във връзката на актьора с Ирина Шейк.

Още преди оскарите обаче връзката на Купър и Шейк бе поставена под въпрос. През октомври миналата година двамата се появиха на филмовия фестивал във Венеция заедно с дъщеричката си, но по червения килим Ирина и Брадли минаха поотделно. Супермоделът придружаваше модната дизайнерка Донатела Версаче, а Купър се появи под ръка с певицата Лейди Гага. Тогава обаче поведението им бе оправдано от факта, че на кинофорума беше представен филмът “Роди се звезда”, по който двамата работиха заедно - режисьорски дебют за Брадли Купър, който лично покани ексцентричната звезда да изпълни главната роля. Съмненията за крах в отношенията им се подсилиха и от факта, че Ирина Шейк дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк, а Брадли Купър не просто не присъства на ревюто, а по същото време замина за Малибу, където бе уловен от папараци заедно с актрисата Сиена Милър, с която имат “горещо минало”.  

Близки до Купър и Шейк твърдят, че двамата опитали да спасят връзката си, но емоционалната дистанция била толкова голяма, че всякакви опити били “загубена кауза”. Според списание “Космополитън” двамата са решили да тестват връзката си, като си дадат време един без друг. Дали заради това, или не, само броени дни след оповестяването на раздялата им Ирина Шейк сподели снимки от Исландия, където снима нова фотосесия за известен бранд с кашмирени облекла. По-късно тя публикува в инстаграм профила си секси снимка по бански на фона на красив водопад.

“Точно така, покажи му какво е изпуснал”,

“Вероятно Брадли

Купър в момента

плаче”,

пише в коментари под снимката.

Каква е истината за връзката им, има ли раздяла и каква е причината за нея, не е ясно и едва ли скоро ще стане. Звездната двойка е известна с това, че стриктно пази личния си живот в тайна. Преди време пред британското издание на сп. “Гламър” Ирина Шейк сподели, че заради работата на модел ѝ се налага да бъде в публичното пространство, но личният си живот пази само за себе си.

“Затова се нарича личен, защото е нещо, което засяга само мен и семейството ми, и аз се чувствам щастлива така”, каза моделът.

Тя и Брадли Купър криеха и връзката си в началото. Двамата бяха забелязани заедно през април 2015 г., а месец по-късно бяха заснети от папараци да се целуват след театрално представление в Ню Йорк малко след като и двамата бяха прекратили дълги любовни връзки. Той - двегодишна афера с модела Суки Уотърхаус, а Ирина – петгодишен романс с Кристиано Роналдо. Актьорът има зад себе си и един неуспешен брак с колежката си Дженифър Еспозито. Двамата се женят през 2006 г., но няколко месеца след това се развеждат. През годините папараците го улавят с Рене Зелуегър, Зои Салдана и модела Суки Уатерхаус. Но Ирина Шейк е тази, която пленява сърцето му до степен, в която да решат да имат дете. Без излишен медиен шум. Чак година след това двойката направи своя официален дебют под светлините на прожекторите по време на парти. Така категорично заявиха, че са заедно, щастливи са и се обичат. А най-голямото доказателство, че връзката им е повече от сериозна, се появи, когато стана ясно, че Шейк е бременна и през април 2017-а дари актьора с дъщеричка. Попитан как е успял да намери баланса между кариерата си и бащинството, докато е работил върху “Роди се звезда” в продължение на няколко години, Купър отговори така: “Прекарах у дома почти три години, защото ние снимахме в Ел Ей, и работих върху филма вкъщи” - И допълни: Струва си цялото това време на отдаденост, дори ако отнеме цяла вечност, ако си убеден, че това е филмът, който искаш да направиш, а за мен това беше филмът. Да имам дете и семейство, е чудо и аз винаги съм мечтал за него.” 

Ирина Шейк пък

почти не спря

да работи

покрай раждането

В началото на бременността си тя дефилира по време на годишното шоу на Victoria's Secret през 2016-а, а само две седмици след появата на Леа руската красавица се появи на червения килим на фестивала в Кан, малко след това засне корица за Harper's Bazaar и се завърна за Седмицата на модата в Ню Йорк през есента на 2017-а в ревюто на Филип Плейн.

“Мисля, че днес жената има свободата да работи, да бъде майка и да бъде себе си. Важно е да си припомним, че жената е изключително силна и ако иска, може да се справи с всичко по едно и също време. Не е трудно”, разказва тогава в интервю Ирина. Самата тя се описва като работохолик и не забравя откъде е тръгнала. - “От средата на нищото”. Израснала е в руско градче на два часа път със самолет от Москва. Едва 14-годишна губи баща си, който умира, а майка ѝ, която е пианистка, се налага да работи на няколко места, за да издържа семейството им. 

“Мисля, че успехът е резултат от много работа, той не идва лесно”, казва Шейк. Тя също не е далеч от изкуството - свирила е на пиано, пяла е в хор, учила е маркетинг и вероятно е щяла да бъде музикант или журналист, ако не бе станала модел.

А какво ще стане с връзката ѝ с Брадли Купър, тепърва ще стане ясно. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене