Галин се разделя с Пайнера

Певецът напуска без подмолни номера

Младият фолкаджия ще става шеф, не му се обикаля по кръчмите 

Фолкаджията Галин се разделя с продуцента си Митко Пайнера.

Това призна самият изпълнител, като уточни, че може още година-две да поработи за шефа си, а след това да управлява собствената си музикална компания. Галин вече има две протежета, които налага в чалга средите и печели от техните участия. Затова и амбициите са да спре да обикаля по нощни заведения, а млади певици да му носят печалби.

Галин иска повече свобода
Галин иска повече свобода

"Г-н Димитров, няма как да ме спре. Още когато се появи идеята да стана продуцент, директно му казах. Не съм от хората, които ще правят неща зад гърба и ще са подмолни. През годините съм си платил цената и достатъчно пари съм му донесъл. Така да се каже, съм се откупил. Нима г-н Димитров на моите години не е мечтал да се развива и ето че е успял да направи нещо много голямо", коментира фолкаджията. По негови думи десетина години по участия и пътувания в цялата страна са напълно достатъчни, а след това идва голяма умора и напрежение, които съсипват здравето.

Наскоро Митко Пайнера беше напуснат и от друг свой популярен певец. Константин реши да се продуцира самостоятелно и да отдели повече време на бизнеса си, отколкото да работи за някой друг.

Митко Пайнера
Митко Пайнера

Напускането на Галин би било голяма загуба за Пайнера, тъй като певецът има много участия и носи солидни доходи на музикалната компания. "Колкото е забавно, толкова е и отговорно“, разказва Галин.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене