Марта Вачкова: Бяха казали на Орнела Мути, че сме известни актьори

Марта Вачкова, Владо Пенев, Орнела Мути и министър Ангелкова позираха за снимка заедно.  СНИМКИ: ЛИЧНИ ПРОФИЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАРТА ВАЧКОВА И НИКОЛИНА АНГЕЛКОВА

Министър Николина Ангелкова на вечеря с италианската звезда

Марта Вачкова, Владо Пенев, италианската актриса Орнела Мути и министърката на туризма Николина Ангелкова в един кадър. Четиримата се засичат случайно в сряда вечерта в столичен ресторант и запечатват срещата си на снимка.

“Бяхме с приятели да вечеряме, Орнела Мути беше на съседната маса и се държа изключително мило. Бяха ѝ казали, че сме известни български актьори, тя се запозна с нас - изключително приятна и мила”, разказа Марта Вачкова. Тя публикува в профила си във фейсбук снимката от забавната вечеря.

Мути е тук по повод на Фестивала на италианското кино в България, който тече в момента. 

Орнела Мути и Николина Ангелкова
Орнела Мути и Николина Ангелкова

На вечерята тя е заедно с министър Николина Ангелкова, която я посреща с красив букет. Двете позират заедно за спомен, след което и Ангелкова сподели кадъра в профила си в инстаграм. Малко след това се заговарят с българските актьори и отново се снимат.

Марта Вачкова и Орнела Мути не се виждат за първи път. Първата им среща била преди 6 години на парти по повод на рождения ден на Дарина Павлова в Рим. 

Марта Вачкова и Владо Пенев се снимаха за спомен с италианската си колежка.
Марта Вачкова и Владо Пенев се снимаха за спомен с италианската си колежка.

“Изключителна жена. Като знаем биографията ѝ, живота ѝ и трудностите, през които е минала - това съвсем не е лека съдба, но пък е суперкрасавица. Тя е била обожавана жена. И знаете ли? Никаква възраст не ѝ личи, просто невероятен финес носи, страхотна женственост, гласът ѝ е по-плътен. Страхотна комбинация - сексапил, женственост, финес. И толкова ведра към всички!”, разказва Вачкова. Докато била на вечеря в ресторанта, италианската актриса не отказала снимка на никого, държала се мило и приветливо с всички, желаещи да се докоснат до нея. “Толкова всеотдайна. Нищо от звездните номера: “Не сега”, “Може ли по-късно”, “Не ми е удобно”, “Не, не искам снимка”, обяснява българската актриса. Тя е срещала доста звезди досега и казва, че повечето популярни личности са мили и внимателни с феновете си. Само Рой Шайдър веднъж я помолил да не го закача за снимка на летището, за да не привличат вниманието и на останалите, които не са го разпознали. “Всички откликват, държат се горе-долу мило. Но тя се държи не просто мило, а топло. Много се радвам, че я видяхме, много! Изключително сърдечна жена!”, казва с усмивка и възхищение Марта Вачкова. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене