Ники Бела се врече на новия

Ники и Артьом се запознават на шоуто "Танцувай със звездите"

Кечистката окончателно забрави за Джон Сина

Атрактивната кечистка Ники Бела окончателно забрави своя бивш годеник Джон Сина и се врече на новото гадже - Артьом Чигвинцев. През последния месец американката официално призна връзката, след като в продължение на шест месеца криеше любовта с танцьора.
"Днес е едно ново начало за мен и за Артьом - написа Ники Бела. - Стартираме невероятно приключение, в което той ще бъде с мен."
Чигвинцев се съгласи да се снима в популярното риалити "Тотал Белас". В него феновете имат възможност да надникнат в личния живот на бившата шампионка на световната федерация по кеч и нейната близначка Бри.
"Понякога пред нас се затваря врата, без да знаем защо. Но винаги има причина. Преминах през това. Но точно в този момент други врати се отварят", написа философски Ники Бела. Нейните фенове коментираха, че зад съобщението се крие разочарованието от Джон Сина.
Най-популярната кеч двойка се сгоди на турнира "Кечмания" през 2017 г. Очакваше се сватба през следващата година. Вместо това последва раздяла.
Ники Бела и Джон Сина никога не разкриха каква е причината, но от техните интервюта стана ясно, че голямата звезда не е имал желание да става татко.
Новата тръпка на брюнетката Артьом също публично се врече в изгората.
"Ти си моята скала. Моят номер едно. Ти си моята духовна половинка", написа танцьорът в инстаграм.
Любовта между гълъбчетата избухна още през 2017-а. Тогава Ники си партнираше с Артьом в риалитито "Танцувай със звездите".

Двойката официално е заедно от месец
Двойката официално е заедно от месец
Ники Бела развали годежа с Джон Сина
Ники Бела развали годежа с Джон Сина
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене