Венера и Меркурий във Везни носят успехи за едни зодии и леко напрежение за други

На 14-ти септември в компанията на Пълнолунието в Риби двете лични планети Венера и Меркурий навлизат с широка усмивка в дома на знак Везни.

Планетата на комуникациите, мисълта, общуването, транспорта и информацията Меркурий ще се радва на гостоприемната прегръдка в знак Везни до 3-ти октомври.

Планетата на любовта и хармонията Венера с голямо желание ще открехне вратата на знак Везни и ще се радва на неговото гостоприемство до 8-ми октомври.

Домът на знак Везни е гостоприемен и обича да посреща гости. Той е голям, с високи тавани и огромни прозорци. Обзавеждането е на ниво и във всеки негов ъгъл се усеща класа и аристократизъм. Там всеки гост е добре дошъл и единственото изискване е да носи добро настроение, усмивка и добронамереност.

Меркурий тук трябва да бъде внимателен, защото мебелите са скъпи, всичко блести от чистота и изискванията на домакините са високи. Посрещат го с вкусна вечеря, топъл душ и постеля и нека почива, защото сутринта ще го очакват нови предизвикателства. Напрегнатият аспект с учителя Сатурн ще го накара бързо да забрави за зашеметяващото посрещане и ще трябва да се заеме с решаване на сериозни задачи. За хората тази подредба ще бъде подходяща за уреждане на важни дела, финализиране на дълги и отговорни проекти. Усилия ще се изискват от Меркурий и от нас, но това не означава, че трябва да се отказваме или отлагаме. Напомням, че Сатурн изпитва и възнаграждава тези, които са успешни и отговорни. Този аспект е активен в първите две седмици от периода и носи риск от проблеми с организиране на пътувания и пренос на информация.

Предизвикателният аспект с планетата на трансформациите Плутон ще донесе огромно желание за пълна промяна. Възможно е желание за започване на нова работа, напускане на зоната на комфорт, желание за влияние върху по-голяма група хора и разрушаване на старите норми и правила.

Венера в собствения си дом се чувства отлично. Тук тя ще даде силно развито чувство за красота и хармония. Сега ще се засили чувството ни за материална стойност, влечението към лукса, културните мероприятия и собственото разкрасяване и обновяване.

Колкото и добре да се чувства в следващия месец, този път на Венера ще й се наложи да премине през няколко трудности, които ще я направят по-мъдра и решаваща.

Имам предвид предизвикателните аспекти със Сатурн и Плутон. Сатурн ще я накара да бъде мъдра и да прояви разум в избора си, а Плутон ще я застави да направи пълна промяна в гледната си точка. Възможно е да разруши до основи всичко, създадено до този момент, и да и обещае нещо ново, различно и НЕБХОДИМО!

Представителите на въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци ще искат и ще променят с лекота личния и професионалния си живот. Обърнете внимание на външния си вид, работата си, гардероба си, отношенията си с колеги, шефове и партньори. Не се страхувайте от промени, те идват да внесат хармония в живота ви.

По-трудна за усвояване енергията ще е за знаците Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия, свързани с любовта и кариерното развитие. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени ще успеете!

За всички останали знаци времето ще премине бързо, спокойно и градивно.

Бъдете здрави и обичани!

Астролог,

Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене