Косата на дъщерята на Каниджа излетя

В ритъма на танца миг преди гафа

Сексапилната дъщеря на аржентинската легенда Клаудио Каниджа - Шарлот, стана жертва на пишман коафьор. Тя остана без перука на сцената пред очите на милиони зрители.

Мадамата, която е известна с голи снимки и скандално поведение, участва в танцувалното шоу "Байландо" в родината си. Заедно с партньора й, който е професионалист, трябваше да се изявят на песента Bang, bang на Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж.

Сексбомбата така се беше вживяла в танца, че в един момент перуката й излетя на сцената. Когато парчето завърши, тя притича и си я прибра.

"Излетя парче коса! Огромно е! Невероятно. Имам главата на Шарлот в ръцете си! Истина ли е това?", възкликна водещият на предаването. Шарлот успя само да се усмихне на закачката.

Каниджа с дъщеря си
Каниджа с дъщеря си

Един от членовете на журито не бе никак благосклонен и постави оценка 0 по десетобалната система на изпълнението на футболната наследничка и партньора й.

"Имам къса коса. Всичко това е камуфлаж заради танца. Прави се от моя стилист, защото, ако изчакам косата ми да порасне, ще навърша 80 години", оправда се Шарлот след предаването.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене