Паникатаки мъчат бременната Беки Варди

Ребека Варди е бременна с петото си дете

Кошмарна нощ преживява Джейми Варди, след като бременната му съпруга Ребека получава пристъп на паникатака и се налага да й бъде оказана спешна медицинска помощ.

Информацията е на британския вестник "Сън". Изданието уточнява, че в дома на семейството по спешност е бил извикан лекар. Докторът установява, че Беки е под влиянието на тежка паническа атака. Симптомите са силни болки в гърдите и затруднено дишане.

Джейми Варди плаща висока цена за своята популярност и богатство
Джейми Варди плаща висока цена за своята популярност и богатство

"Беше ужасно - споделя източникът на "Сън". - Беки се притесняваше, че всичко това може да се отрази много зле на бебето в нейната утроба. Съществува реална опасност паникатаките да прекъснат кръвоснабдяването към плода, защото тялото изпада в шок. Лекарят трябваше да остане повече от час в къщата на семейство Варди, за да се увери, че няма опасност за живота на Беки и нероденото дете."

Проблемите на футболиста и съпругата му започват, след като Джейми получава заплахи от бандити. Възможно е той е да се е превърнал в жертва на професионални изнудвачи. Засега липсват повече подробности за предполагаемото престъпление. Английските медии припомнят, че преди две години Варди е трябвало да търси помощ от полицията заради набези на крадци в неговия дом.

Наскоро футболистът се опита да тушира напрежението в семейството, като заведе Ребека на кратка ваканция в Дубай. Двамата бяха изловени да се забавляват на плажа. Футболистът и половинката му не спряха да си разменят прегръдки и целувки през цялото време. На папарашките снимки ясно се вижда коремчето, издаващо деликатното положение, в което се намира футболната половинка. Но това не я спря да избере секси бански от две части.

За съжаление, след приятните емоции от почивката Ребека е трябвало да се изправи пред тежко изпитание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене