Найджъл Кенеди взриви Античния театър в Пловдив с грандиозно шоу

Найджъл Кенеди и Георги Андреев направиха невиждано надсвирване на Античния театър в Пловдив

Звездата се надсвирва с наш гъдулар, 3000 ги аплодират

Невиждан спектакъл направи Найджъл Кенеди на Античния театър в Пловдив. Виртуозният цигулар остави без дъх 3000 души, които бяха запълнили всички места. Концертът продължи близо 3 часа. Зрителите чуха авторски парчета на световноизвестния музикант, произведения от последния му албум с композиции на Гершуин, селекция от пиеси на Йохан Себастиан Бах и други популярни класически творби.

Публиката полудя във втората част на шоуто, когато на сцената редом с Найджъл Кенеди излезе гъдуларят Георги Андреев и двамата спретнаха надсвирване.

"Това е gipsy party (циганска веселба)", провикна се звездата.

"Андреев бе гост на концерта на англичанина под тепетата и преди 3 г. Оттогава са приятели. Сега при пристигането си у нас Кенеди му се обадил по телефона и отново го поканил на Античния да се надпреварват", обясниха организаторите на спектакъла.

Британецът направи няколко реверанса към публиката. Той се появи със сако, а под него носеше фланелка на любимия си футболен отбор "Астън Вила". На гърба й беше изписано името на Стилян Петров, който е бил играч на тима.

"Много обичам Пловдив, харесвам го", каза на български Найджъл Кенеди. От общината разказаха, че преди изявата си той е обиколил града и останал впечатлен от старините му. Домакините стриктно изпълнили изискванията му за големи количества вода на концерта, много хавлиени кърпи и прясно приготвена храна. Менюто трябвало да включва различни видове меса без свинско, зеленчуци на скара и свежи салати. Кенеди поискал температурата в гримьорната му да бъде 23 градуса и в нея да няма никакви цветя.

След грандиозното шоу на Античния театър Найджъл Кенеди се срещнал с талантливия ни китарист Огнян Видев в една от къщите на Стария град и там двамата организирали афтър концерт, разкриха от обкръжението им

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене