Забрана за секс в "Уотфорд"

Миа Халифа пак разбуни духовете

Голяма джабала вдигнаха собственикът на английския "Уотфорд" Джино Поцо и почетният президент на клуба сър Елтън Джон, след като порнозвезда реши да предложи безплатен секс на футболистите. Идеята на звездата от филмите за възрастни Миа Халифа е да повдигне духа, и не само, на играчите, които загубиха с 0:8 от "Манчестър Сити" през уикенда.

Миа, която е с американско гражданство, но е от ливански произход, отдавна е фен на "стършелите" и не за пръв път показва в социалните мрежи подкрепата си към отбора. От средата на 70-те години на миналия век клубът бе собственост на сър Елтън, но той реши да се оттегли и да остане само на почетна длъжност. Уотфорд е на едва 30 км от Лондон и в града и околностите се правят доста инвестиции. Явно и Миа има интерес. Всъщност ливанката не за пръв път предлага услугите си на "Уотфорд", но досега те бяха приемани с усмивка и като някаква медийна реклама. Този път е различно, защото собственикът и почетният президент официално са предупредили играчите дори да не си и помислят да правят секс с Миа или с каквито и да било проститутки, чужди булки и т.н.

Миа израства в Ел Пасо, щата Тексас, и става известна още на 18 години, когато започва да се снима в порнографски филми. В родния й Ливан, както и в целия арабски свят, това предизвиква скандал. Ако се прибере в родината, я чака бой с камшик и затвор. Мацката в същото време се квалифицира и за спортен коментатор, каквато е и в момента, по кабелна телевизия.

Порнозвездата е добре дошла в съблекалнята на "Уотфорд"
Порнозвездата е добре дошла в съблекалнята на "Уотфорд"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене