15 години по-млада люби Гигс

Хелън има какво да покаже

Легендата на "Манчестър Юнайтед" забърса диджейката Хелън Стелънг Холт

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс отново доказа, че е бонвиван №1, дори и на 45 години. Бившият халф заби страхотно маце, по-младо от него с цели 15 години.

Селекционерът на Уелс мачка чаршафите с изявяващата се като диджейка и моделка Хелън Стелънг Холт. С новината гръмна английското издание "Дейли мейл". Според вестника двамата са се запознали на трибуните на "Олд Трафорд". Блондинката често е канена в ролята си на музикант за различни корпоративни събития.

Първите сигнали за връзката на Гигс с модела се появиха през септември, когато беше сватбата на Рио Фърдинанд с новата му съпруга Кейт Райт.

Холт е фенка на "Манчестър Юнайтед"
Холт е фенка на "Манчестър Юнайтед"

"Двамата имат много общи интереси. Една от общите им страсти е свързана с фитнеса и йогата. Посещавали са няколко събития заедно, а връзката им беше една от основните клюки по време на сватбата на Рио", потвърди източник от обкръжението на легендите на "Манчестър Юнайтед".

Хелън Стелънг Холт има близо 10 хиляди последователи в инстаграм. Тя е и голяма фенка на "Манчестър Юнайтед" и дори често пуска от диджейския пулт облечена с фланелка на клуба.

Гигс определено не си губи времето в любовта
Гигс определено не си губи времето в любовта

Наскоро тя публикува снимка от ВИП ложата на "Олд Трафорд", където изгледа на живо мача от Лига Европа между "Юнайтед" и "Партизан" (3:0).

Припомняме, че Гигс се разведе с бившата си съпруга Стейси през 2016 г. Преди това стана ясно, че бившият съотборник на Димитър Бербатов при "червените дяволи" е изневерявал с жената на брат си Родри - Имоджен Томас. От брака си уелският селекционер има две деца.

Райън Гигс се разведе със съпругата си Стейси
Райън Гигс се разведе със съпругата си Стейси

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не забравяме как се кара колело?
25-те прехвалени места по света, които разочароват (галерия)
Какво става с очите, ако гледаме 3 часа на ден в екран
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?

Напишете дума/думи за търсене