Стоичков скочи на Роналдо

Стоичков е плътно до Лео и семейството му

Легендата на българския футбол Христо Стоичков скочи на Кристиано Роналдо заради отказа на звездата да присъстава на церемонията по връчването на "Златната топка". Португалецът остана едва трети в класацията и реши да си остане в Италия. Там той присъства на галавечер в Милано, където беше обявен за най-добър футболист в Серия "А" за 2019 година.

"Винаги когато печели отличието, Роналдо присъства на церемонията и е усмихнат. Щом обаче не е първи, го няма. Това показва какъв човек е. Той не уважава труда на колегите си", заяви Камата пред Нова телевизия.

Самият Меси показа защо е много голям и като човек и опита да защити най-големия си конкурент за отсъствието му. "Кристиано не присъства на церемонията, не защото е загубил в спора за наградата", коментира Меси. Роналдо остана с пет "Златни топки".

"Меси е нещо извънземно. С всеки изминал ден той мисли да направи нещо ново, отборът да играе добре и да побеждава, а той да вкарва голове. И сега, когато имахме възможност да говорим за това как той го е преживял, виждаш едно щастливо дете. Помня го като 12-13-годишен. Сега е същият, не се е променил: едно дете, което обича да играе футбол."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене