Белослава Хинова в четвърто дефиле на "Шанел" (Снимки)

"Шанел" metiers d’art show 2019/2020 - мечта, която все още ми е трудно да повярвам. Това написа в инстаграм българският модел Белослава Хинова. 17-годишната Бела дефилира за престижната марка за четвърти път. 

Главният дизайнер на "Шанел" Виржини Виар озаглави своето модно шоу "Париж улица Камбон 31" в чест на легендарното място, където Коко Шанел създава първия си магазин за шапки през 1910 г.

Младата българка заминава за Париж през септември м.г., за да подпише договор с една от най-големите модни агенции в света. След което се явява на няколко кастинга за ревюта на „Шанел”, „Ив Сен Лоран” и „Диор”. 

След кастинга отива на фитинг (манекенски жаргон, който означава проби с дрехи, на които се определя кой модел с каква визия ще излезе на ревюто - б.а.) и там се среща лично с вече покойния Карл Лагерфелд, а той я поздравява за визията.

През септември тази година тя дефилира и за "Армани", а за ревюто му тя преминава през кастинг с над 300 момичета и момчета от цял свят. Бел разказа тогава, че лично Джорджо е избирал всеки модел, с коя дреха да излезе и как точно да изглежда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене