Стинг не иска да снимат филм за живота му

Стинг Снимка: Архив

Стинг не иска животът му да бъде проследен в биографичен филм, напомнящ лентите "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен", защото настоява да бъде показан по "артистичен начин", съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Стинг сега работи над мюзикъла "Последният кораб", за който е написал музиката и текста, и в който изпълнява роля. Персонажът му работи в корабостроителницата в Нюкасъл и напомня за собственото му детство. Стинг поясни, че предпочита шоуто да представи живота му, вместо Холивуд да заснеме блокбастър на тази тема.

"В мюзикъла животът ми е показан по артистичен начин - поясни той. - Заглавието "Последният кораб" е метафора. Вероятно съм замесен в представянето на живота си повече, отколкото съм предполагал. Персонажът ми е смесица от тези на баща ми, чичовците ми, хората, с които съм отрасъл."

Макар че не желае да бъде заснет посветен на него биографичен филм, бившият фронтмен на групата "Полис", чието истинско име е Гордън Съмнър, увери, че "Последният кораб" може да бъде адаптиран за големия екран в бъдеще.

Представления на мюзикъла в момента се изнасят в Лос Анджелис, където са планирани до 16 февруари.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене