“Сигнал” с концерт “Златна колекция” в София

Музикантите ще

изпълнят много от

най-големите си

хитове на

7 февруари

Група “Сигнал” ще направи специален клубен концерт “Златна колекция” на 7 февруари в София.

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев ще изпълнят част от най-големите хитове на групата, която вече е с 42-годишна история и над 7 хиляди концерта. Началото на концерта ще бъде дадено с първата песен на “Сигнал” - “Любов”. Записват я през 1978 г. и дебютно прозвучава в “Музикална стълбица” на Данчо Георгиев. Тя влиза и като първа песен в албума “Вечен кръстопът”.

Пред феновете си музикантите ще изпълнят също “Може би”, “Зелени сигнали”, “Лодка ли е любовта” и “Да те жадувам”. Последните две песни са от първия им двоен албум “Каскадьори”. “Ще минем и към 1985 г. с “Липсваш ми”, “Приказен свят”, няма да забравим и “Сбогом”, разказва Данчо Караджов. Концертът ще продължи със “Сляп ден”, “В друго време, в друг свят”.

Публиката ще чуе също “Просяк или крал” по текст на Александър Петров. Тази песен е записана на едно много специално място, за което мечтае всеки музикант. На 22 и 23 юни 2017 г. “Сигнал” влизат в прочутото студио Аби Роуд в Лондон, където са записвали албумите си “Бийтълс”.

На 20 февруари “Сигнал” ще направят концерт и в Кюстендил. Там обаче ще бъдат на една сцена със Симфоничния оркестър на Държавна опера - Русе, с диригент Димитър Косев. После започват традиционните турнета, с които ще обикалят из страната. “Ще отидем и в градове, в които не сме гостували през 2019 г.”, казва Данчо Караджов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене