Кубрат Пулев: Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме

Андреа и Кубрат Пулев се разделиха след 13-годишна връзка

Кубрат Пулев проговори за края на връзката си попфолк изпълнителката.

Отношенията си с нея той определи като емоции отвъд нормалното, но въпреки всичко запази добрия тон и може да се каже, че пое отговорността, натоварвайки собствените си плещи с нейната тежест, предаде dir.bg.

"Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме", сподели той, като отправи призив към всички да посрещат лошите неща от живота с усмивка.

По-рано, в дълъг пост, певицата написа, че докато са били заедно Кубрат многократно я е молил да остави настрана своята кариера, за да стане негова съпруга и да му роди наследник. Но сега темата за децата Пулев коментира по следния начин:

"Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш", каза той.

Също така опроверга твърдението на Андреа, че планира да навлезе в политиката.

"Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен", категорично заяви той, допълвайки, че по-скоро би умрял, отколкото да предаде българския народ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене