Гал Гадот очаква трето дете

Гал Гадот СНИМКА: РОЙТЕРС

Израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята Жената чудо в едноименната продукция и продължението й, отново ще става майка, съобщи ЮПИ.

Тридесет и пет годишната Гадот лично е оповестила, че със съпруга й Ярон Варсано очакват трето дете. Актрисата е публикувала в Инстаграм своя снимка, на която мъжът й и двете им дъщери - 9-годишната Алма и 3-годишната Мая, са положили ръце върху заобленото й коремче.

Актьорът Джейсън Момоа, който си партнира с Гал Гадот в "Лигата на справедливостта", е сред поздравилите бъдещата майка в коментарите към публикацията, предаде БТА. 

Гадот потвърди бременността си, след като фенове допуснаха, че тя отново ще става майка, съдейки по избора й на тоалет за наградите "Златен глобус", на които актрисата беше една от връчващите отличия на победителите.

Гал Гадот се превъплъщава в образа на Даяна Принс/Жената чудо в разширената вселена на Ди Си Комикс. През декември миналата година от "Уорнър брадърс" съобщиха, че се подготвя трети филм за приключенията на супергероинята.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене