Кристиано бута покрив

Кристиано трябва да спазва правилата

Пред закона всички са равни, дори и да се казват Кристиано Роналдо. Звездата на "Ювентус" трябва да бутне стъклен навес, който изгради на терасата на новия си апартамент в Лисабон.

Това стана ясно, след като градската управа го обяви за незаконен. От там дадоха 15 дни на най-голямата португалска знаменитост да разруши навеса или месец за регуларизация.
Роналдо купи луксозния мезонет преди няколко месеца. Той разполага с огромна тераса. Именно на нея Кристиано и Джорджина решиха да изградят стъклен навес. Скоро след инсталирането му обаче стана ясно, че е незаконен.
На 21 юли общественият орган информира футболиста за задължението да "възстанови градската законност". Това означава възстановяване на съществуващите условия преди изпълнението на строителството".
Роналдо придоби имота миналия октомври. Сградата е разположена в една от най-красивите части на Лисабон. В нея има 20 луксозни апартамента. Мезонетът на Кристиано е на 13-ия етаж. Той е сред жилищата в страната, чийто квадратен метър надвишава 20 000 евро. Обзавеждането бе изцяло избрано от Джорджина.

 

Апартаментът на Роналдо
Апартаментът на Роналдо
Джорджина сама обзаведе мезонета
Джорджина сама обзаведе мезонета
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене