Любо посреща "Левски" без фенове

Любослав Пенев

"Левски" ще гостува на "Царско село" без фенове в мача от 17 кръг на Първа лига, въпреки че "сините" се надяваха на подкрепа от привържениците. Това няма да се случи и утре на двубоя, който започва в 17,30 ч., потвърдиха пред "България Днес" от щаба на домакините. След като в България бяха въведени мерките срещи коронавирус, които позволяват единствено на хора със зелен сертификат да посещават футболните мачове, шефовете на "Царско село" решиха да затворят трибуните. Така бе процедирано при домакинствата на "Локомотив" (София) (2:0) и "Славия" (2:5). Въпреки забраната фенове на гостуващите тимове намират начин да гледат мачовете извън оградите и да подкрепят любимците си.

"Едва ли нашето решение ще се отрази кой знае колко тежко на "Левски" - коментираха от "Царско село" - Когато в предишни срещи между двата отбора им предоставяхме бил

"Левски" не успя да вкара гол срещу "Арда"
"Левски" не успя да вкара гол срещу "Арда"
ети, те дори не успяваха да усвоят всички пропуски и ни ги връщаха."
Отборът на "Царско село" е воден в момента от легендата на ЦСКА Любослав Пенев, който явно подкрепя политиката на ръководството на клуба. Статистиката до този момент е в полза на "сините". Досега "Левски" не е губил гостуване на "Царско село". В Първа лига "Левски" има 2 победи с 2:0, а една среща завърши 2:2. За първи път Станимир Стоилов ще срещне отбора на "царете".
Добрата новина от стадион "Георги Аспарухов" е, че титулярният десен бек Драган Михайлович работи на пълни обороти в тренировките. Швейцарският защитник пропусна последните два мача на "Левски" заради травма. Той дори ходи до прочута чекръкчийка, но му отне по-дълго време да се възстанови. Най-вероятно Михайлович ще е на линия за гостуването на "Царско село" утре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене