Порнозвезда предлага сексмаратон на Кокорин

Алина харесва футбола заради красивите момчета

Бившият нападател на "Динамо" (Москва) и настоящ на "Фиорентина" Александър Кокорин се разминава с най-странната и страстна премия във футбола, твърди "Дейли Стар".

Най-голямата порнозвезда в Русия Алина Хенеси му обеща 16-часов сексмаратон през 2015 година. Той щеше да се радва на креватните й умения, ако отбележеше още пет гола до края на сезона за "Динамо". Трябваше да го направи в оставащите 10 мача.

Хенеси е най-голямата руска порнозвезда
Хенеси е най-голямата руска порнозвезда

По време на интервю за руския "Евроспорт" на порнозвездата бяха показани снимки на редица местни играчи. Тя трябваше да ги оцени по десетобалната система въз основа на външния им вид. Алина даде максимум точки само на Кокорин.
"Ако до края на първенството Александър вкара пет гола, обещавам да проведа 16-часов сексмаратон с него в знак на благодарност", каза звездата от филми за възрастни.
Кокорин не заработи премията
Кокорин не заработи премията

За съжаление на Кокорин, той успя да вкара само още веднъж. Така завърши сезона с 10 гола в 39 мача за "Динамо". И без премията си.
Хенеси от своя страна оприличи футбола с порното, "защото е пълно с красиви момчета". С добра оценка от нея се радва и бившият нападател на "Арсенал" Андрей Аршавин. Той получи 8 от 10 и бе определен като "сладък".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене