Алекс от "Ергенът": Бях влюбена във Виктор. Дали сега съм - ще оставя за себе си

Александра от "Ергенът" Кадър: Би Ти Ви

„Бях влюбена във Виктор, а дали сега съм влюбена – ще оставя за себе си. Рано е да се говори по тази тема“, заяви Александра, която отказа да приеме розата от Виктор в предпоследния епизод на шоуто по Би Ти Ви "Ергенът".

„Интересен финал. Искаше ми се Виктор да избере Дениз, защото тя се държа много добре, но все пак очаквах да избере Виктория. Снощи в "Шоуто на Николаос Цитиридис" Виктор сподели, че не са заедно. Това не ме учудва, защото те нямат допирни точки. Ние с него имаме повече общи неща. И двамата сме спортисти, борбени сме, развиваме се“ – сподели тя.

В същото време тя не пожела да коментира снимките от преди няколко дни, на които се вижда, че се среща с Виктор в центъра на София.

Тя му е простила, а решението да напусне "Ергенът" е взела, защото победата не трябва да е на всяка цена.

„Трябваше повече да говоря с него. Да съм по-мила, да общувам повече с момичетата. Аз се капсуловах и може би останах неразбрана“, коментира Алекс.

Тя поясни, че с Виктория живеят на различни планети и няма как да се срещнат. Поддържа връзка единствено с Вики Тасева, Деница и Ева.

„Ако се видим с Виктория, бих й казала да спрем дотук, да приключим, защото от нейна страна все още има атаки“, призна Алекс.

За себе си тя е големият победител в "Ергенът". 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене