Цитат на Гунди над "Герена"

Дронът прелетя над трибуните на стадиона

Девизът на Гунди "Бори се винаги за красива, честна победа" се издигна високо над стадион „Георги Аспарухов“.

Това се случи малко преди началото на двубоя на "Левски" с "Лудогорец" (0:1) снощи. На светлинните табла и LED екраните на "Герена" пък се изписа посланието „Честната победа стои най-високо“.

Събитието беше организирано от генералния спонсор на „сините“ Palms Bet. То бе като поздрав към многобройните фенове, все още преживяващи еуфорията от спечелването на Купата на България само седмица по-рано.

Изборът на цитат не просто зарадва „сините“ фенове с почитта към легендата на "Левски" и паметните му думи, превърнали се в канон в спортната ни история, но обърна внимание и върху ценностите на честната игра и спортната етика. Играта, във всичките й форми, трябва да носи радост и да служи за забавление. Компанията успя да го припомни на футболните фенове, както и да подчертае, че „красивата, честна победа“ може да бъде насърчавана и с малки, простички жестове, какъвто е прелитането на дрон, носещ девиза на Гунди над стадиона.

Във футбола има много моменти, в които резултатите остават на заден план, всички са победители и спортният дух триумфира. Тези моменти ни напомнят защо казваме, че футболът е „красива игра“. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене