"Аеросмит" отложи концерти, защото Стивън Тайлър се бори с наркомания

Фронтменът на "Аеросмит" Стивън Тайлър доброволно се е включил в рехабилитационна програма и това наложи рокгрупата от Бостън да отмени летните си концерти в Лас Вегас. СНИМКА: Ройтерс

Фронтменът на "Аеросмит" Стивън Тайлър доброволно се е включил в рехабилитационна програма и това наложи рокгрупата от Бостън да отмени първите от поредица концерти в Лас Вегас, съобщи Асошиейтед прес. Тайлър, който е на 74 години, не крие дългогодишната си борба със зависимости.

"Както мнозина знаят, нашият обичан брат Стивън работи от години върху това да е трезвен", написа групата в социалните мрежи. "След операция на крака, за да се подготви за сценични изяви и нуждата от болкоуспокояващи, той неотдавна отново е развил зависимост и доброволно се е присъединил към терапевтична програма, за да се концентрира върху здравето и възстановяването си", се посочва в съобщението на групата.

Концертите на "Аеросмит" през юни и юли в Лас Вегас са отменени и целта е групата да поднови сценични изяви през септември.
Рокмузикантите се извиняват на почитателите си и се ангажират за възстановят средствата за билети за отменените концерти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене