Кубрат Пулев-Кобрата: Дерек, много говориш!

Кубрат Пулев се закани на Чисора

Искам да зарадвам българите в тези трудни моменти, казва боксьорът

Професионалният български боксьор Кубрат Пулев не спира със заканите си към Дерек Чисора. Вторият мач между тях е очакван с огромен интерес. Боксовият сблъсък ще се състои на 9 юли в Лондон. Кобрата е категоричен, че няма от какво да се притеснява. Той е уверен, че ще постигне 30-а победа на професионалния ринг.

"Подобрил съм някои неща в защитата. Подобрил съм някои разбирания за самата игра. Много неща съм подобрил. Моят треньор Ули Вегнер винаги ми е казвал, че само защитата да е бетон и оттам нататък ставаш непобедим", коментира Пулев. Той стана хит в интернет с видеото си, в което крещи на Дерек Чисора. Българинът отново се обърна към родения в Зимбабве свой опонент. 

Дерек Чисора
Дерек Чисора

"Всички оценяват, че си добър боксьор, опасен боксьор, обаче прекалено много говориш. Вика: "Гарантирам, че ще го нокаутирам". Казвам: "Ти и предния път гарантираше, и за другите противници гарантираше, пък те биха". Трябва да си си научил урока. Въпросът е на 9 юли какво ще се случи", отсече Кобрата в ефира на bTV.

Пулев е оптимист, че можем да видим мач с негово участие за най-ценния пояс в професионалния бокс до края на годината.

"Дано да нямаме контузии и аз, и Чисора. Да има победа. След което към края на годината защо не и мач за световната титла! Моето желание и най-голяма радост биха били да зарадвам българите и българския народ в тези трудни моменти. Нямам нищо лично срещу Джошуа. Това би било най-добре. Би било сбъдната мечта. Дори да не се получи така, да бъде друг развоят, това няма значение. За мен целта си остава световната титла. Мисля, че вече третия път ще я взема", каза Пулев. За последно той се качи на ринга на 14 май в САЩ срещу Джери Форест и постигна победа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене