Подкаст: Севда Димитрова от MasterChef в подкаста “24 часа от живота”: Който мечтае, носи страх у себе си

За живота извън България, за първата среща със съпруга си Никола, за нещата, които я натъжават, за новите проекти, които и предстоят, и още истории от Севда Димитрова ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на вестника и във всичките ни подкаст платформи. Търсете ни като “24 часа podcast”.

Лятото е любимият сезон на победителката от втория сезон на MasterChef Севда Димитрова, защото е родена през юли.

“Като деца от сутрин до вечер играехме навън. Ядяхме във всякакви къщи, кой където попадне, когато огладнее и се прибирахме мръсни, рошави и щастливи. Сега вече това го няма, надявам се новите поколения да си създават такива хубави спомени. Моите приятелства от дете са изключително здрави”, разказва шеф-готвачът в подкаста “24 часа от живота“.

Димитрова не е от хората, които прекарват живота си в социалните мрежи. Много хора не знаят, че е от Нова Загора и я свързват с Бургас, защото е учила в морския град.

Решава да влезе в MasterChef почти в края на кастинга. “Виновник” за това е съпругът ѝ Никола, който повече от нея е убеден в потенциала на добър готвеч.

“Беше ме страх. Емоциите бяха от много по много. Най-вече се страхуваш от себе си – ще се справиш ли, ще оправдаеш ли доверието на хората, които са зад теб, дали няма да се провалиш като личност. Мисля, че хората, които мечтаят, непременно носят страха в себе си. Борбата в MasterChef е със самия теб”, категорична е Димитрова.

  • Ключови думи:
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене